تولید صنعتی به دسترسی به منابع آب برای ساخت، سنتز، فرآوری، تمیز کردن و رقیقسازی متکی است. این استفاده از آب منجر به تجمع ترکیبات آلی و معدنی علاوه بر ذرات جامد می شود که پساب تجاری (TE) تولید می کنند. صنعت TE را به یکی از روش های زیر دفع می کند. (i) مهار و انتقال به یک تصفیه خانه فاضلاب (WWTP)، (ii) رهاسازی به شبکه فاضلاب برای تصفیه پایین دست در WWTP، یا (iii) رهاسازی به آبهای طبیعی با سطوح مختلف تصفیه. از میان این روشهای دفع TE، (i) و (ii) معمولاً برای جلوگیری از آلودگی آبهای طبیعی، مطابق با الزامات مقررات محیطی استفاده میشوند. فرآیندهای انجام شده توسط صنایع مختلف بسیار متغیر است، که منجر به پروفایل های TE متغیر مشابهی می شود. این پروژه تحقیقاتی در مورد بررسی تکنیکهای حسگر جدید برای نظارت بر پساب تجاری (TE) برای کشف فناوریهای نوآورانه خارج از قفسه برای نظارت بر TE از سه بخش صنعتی طراحی شده است. نظارت بر TE در حال حاضر وابسته به تجزیه و تحلیل شیمیایی آفلاین است که هم پرهزینه و هم زمان بر است. ماهیت آفلاین نظارت TE مانع از بکارگیری استراتژی های مدیریت پیشگیرانه TE می شود که می تواند نتایج را برای آب ایرلند و مشتریان آن بهبود بخشد. فن آوری های جدید پتانسیل را برای کاهش بار نظارتی TE فراهم می کند، ارائه داده های بهتر برای مدیریت دقیق TE و پتانسیل برای صورتحساب دقیق تر TE از مزایای اصلی این پروژه است. بخش های انتخاب شده برای این پروژه عبارتند از: الف) Biopharmachem - شرکتهایی که در ساخت محصولات دارویی بیولوژیکی فعالیت دارند. ب) مواد غذایی و آشامیدنی - شرکت های فعال در تولید محصولات غذایی و آشامیدنی. ج) مدیریت پسماند - شرکتهایی که در پذیرش، پردازش، تصفیه و دفع زبالهها نقش دارند.