هدف از این مطالعه بررسی کاربرد اسمز معکوس (RO) برای غلظت آب توت سیاه توسط غشا tub لوله ای پلی آمید AFC-80 است که دارای رد نمک بیش از 80٪ است. آب میوه تازه محتوای جامدات محلول در حدود 16.58Brix داشت. اثر سانتریفیوژ و به دنبال آن depectinizationwith دو آماده سازی آنزیمی پکتیناز تجاری در دسترس (Panzym Super E و Trenolin Rot DF) در شار دمای املاح ارزیابی شده است. برای توصیف فرآیند غلظت ، از مدل سری به مقاومت استفاده شده است. نتیجه گیری شد که غشای RO اعمال شده برای غلظت آب مرکبات سیاه تا 28.68Brix مناسب است ، که با شیره ای که با Panzym Super E. تیمار شده بود بدست آمد. مقاومتهای کلی محاسبه و با توجه به رسوب دهی غشا و مقاومت در برابر قطبش پس از برداشت توت ، توت سیاه به طور معمول تبدیل به آب میوه می شود. یکی از عملیات اساسی واحد فناوری آب میوه ، فرآیند غلظت برای کاهش حجم مایع و در نتیجه هزینه های ذخیره سازی و حمل و نقل است.فاضلاب صنعتی انتظار می رود غلظت غلظت جامد (TSS) آب را از 10٪ به 75٪ از نظر وزنی افزایش دهد [2،3]. برای تأمین تمام خواص مفید توت تازه به مصرف کنندگان ، لازم است از روش فرآوری ملایم استفاده کنید باعث ارتقا pres مشخصات اصلی توت ها در محصولات می شود. در سالهای اخیر ، فرایندهای mem-Brane مانند نانو فیلتراسیون (NF) ، اسمز معکوس (RO) و جداسازی جایگزین مبتنی بر غشا: تقطیر غشا (MD) و تراوش به عنوان فرآیندهای غلظت آب میوه ارزیابی شده اند [4]. RO به موفقیت تجاری در غلظت آبمیوه رسیده است: این مزایای آسیب به لیسترما برای محصول ، کاهش مصرف بی انرژی و هزینه های تجهیزات سرمایه پایین است. با این حال ، غلظت نهایی آب به دلیل فشار اسمزی بالای خوراک در آن سطح به حدود 258 308Brix محدود می شود [5]. کنار گذاشتن پیش تصفیه توسط میکروفیلتراسیون (MF) یا اولترافیلتراسیون (UF) و امکان جلوگیری از درمان آنزیم از نظر اقتصادی قابل توجه است [6]. همچنین وجود دارد که روشن شدن توسط UF منجر به از بین بردن محتوای ترکیبی از آب توت سیاه می شود. تحقیقات قبلی نشان می دهد ،فاضلاب بهداشتی در طول UF ، حدود 36٪ از آنتوسایین و 40٪ از فلاونول ها به نفوذ آزاد شده اند و بیشتر آنها در جریان محصول متمرکز شده اند [7]. هدف از این تحقیق غلیظ کردن آب توت سیاه در مقیاس آزمایشی بود. توسط RO. اثر شفاف سازی توسط سانتریفیوژ و دپسیناسیون آنزیمی بدون استفاده از محتوای TSS نهایی و غلظت شار نفوذ ، بدون هیچگونه پیش تصفیه ای با آب میوه مقایسه شد. برای ارزیابی احتمال رسوب زدگی در طول غلظت آب ، از مدل مقاومت در سری استفاده شد و مقاومت کل با در نظر گرفتن مقاومت در برابر رسوب غشایی و لایه قطبش محاسبه شد.پس از برداشتن توت ، توت سیاه برای تغییر شکل به آب میوه می شود. یکی از عملیات اصلی واحد فناوری آب میوه ، کنترل غلظت برای کاهش حجم متنوع و در نتیجه شرایط ذخیره سازی و حمل و نقل است.لوله کاروگیت انتظار می رود غلبه بر غلظت جامد (TSS) آب را از 10 ٪ به 75 ٪ از نظر وزنی افزایش دهد [2،3]. برای تأمین تمام خواص مفید مفید تازه برای مصرف کنندگان ، لازم است از روش فرآوری ملایم استفاده کنید باعث می شود که مشخصات اصلی شما در محصولات موجود باشد. در سالهای اخیر ، فرایندهای mem-Brane مانند نانو فیلتراسیون (NF) ، معیارهای اضافی (RO) و جایگزینی جدید برای مبتلایان به غشا:: تقریر غشا (MD) و تراش به عنوان ماده غذایی محافظت از آب موجود در اینترنت [4]. RO به موفقیت تجاری در غلظت آبمیوه رسیده است: این مزایای آسیب به لیسترما برای محصول است ، باعث می شود انرژی کمتری مصرف شود و تجهیزات آن پایین باشد. با این شرایط ، غلبه بر آب نهایی به دلیل فشار اسمزی بالای خوراک در آن سطح به حدود 258 308Brix محدود می شود [5]. کنار گذاشتن پیش تصویب توسط میکروفیلتراسیون (MF) یا اولترافیلتراسیون (UF) و امکان درمان آنزیم را از نظر اقتصادی امکان پذیر می کند [6]. همچنین وجود دارد که توسط UF روشن می شود از بین بردن مواد مغذی ترکیبی از آب توت سیاه می شود. تحقیقات قبلی نشان می دهد ، در طول UF ، حدود 36 ٪ از آنتوسایین و 40 ٪ از فلاونول ها به نفوذ آزاد شده اند و بیشتر آنها در جریان محصول متمرکز شده اند [7]. هدف از این تحقیق غلیظ کردن آب توت سیاه در مقیاس آزمایشی بود. توسط RO. اثر شفاف سازی توسط سانتریفیوژ و تزریق آنزیمی بدون استفاده از TSS نهایی و غلظت شار نفوذ ، بدون هیچ گونه پیش تصوری با آب میوه ساخته شده است. برای احتمال احتمالی رسوب زدگی در طول غلظت آب ، از مدل مقاومتی در استفاده از قدرت و مقاومت کل با نظر گرفتن مقاومت در برابر رسوب غشایی و لایه قطبش محاسبه شد.ازن واحد RO و رویه های آزمایشی از یک ماژول RO tubular B1 از Paterson CandyInternational (PCI) استفاده شده است که شامل 18 لوله فولاد ضد زنگ سوراخ دار است. هر لوله با یک عنصر غشایی 1.2 میلی متر به قطر 12.5 میلی متر (مساحت کل 0.9 متر مربع) پوشانده شده است. لوله ها به صورت سری متصل می شوند. ماژول حاوی AFC 80 غشای لوله ای پلی آمید N. پاپ و دیگران / نمک زدایی 241 (2009) 256 264257این روش لوله ای جمع و جور برای کاهش غلظت مایعات بسیار چسبناک ساخته شده است. دمای خوراک توسط مبدل حرارتی کنترل شده و روی 258 درجه سانتیگراد تنظیم می شود. پس از تغذیه آبمیوه از طریق ماژول غشا ، کنسانتره دوباره به مخزن ذخیره سازی چرخانده شد (شکل 1). فشار ترانس غشایی در 60 بار ثابت شد و 60 لیتر از آب در هر دسته غلظت داده شد. مدت زمان آزمایش غلظت یکسان بود (120 دقیقه). نفوذ با استفاده از تعادل الکترونیکی متصل به کامپیوتر در طول اجرای آزمایش آزمایشی به طور مداوم جمع آوری و اندازه گیری شد. دقت کلی اندازه گیری ها زیر 9/5٪ بود که معمولاً در این نوع آزمایش ها [1،3]مخازن اسید