دی کلرواستامید (DCAcAm)، یک محصول جانبی ضد عفونی، در آب آشامیدنی شناسایی شده است. تحقیقات قبلی نشان داد که اسیدهای آمینه ممکن است پیش سازهای DCAcAm باشند. با این حال، پیش سازهای دیگری ممکن است وجود داشته باشد. این مطالعه سهم آنتیبیوتیک کلرامفنیکل (CAP) و دو آنالوگ آن (تیامفنیکل، TAP؛ فلورفنیکول، FF) (که در مجموع به عنوان CAP نامیده میشوند)، که در آبهای منبع تحت تأثیر فاضلاب رخ میدهند، در تشکیل DCAcAm بررسی کرد. بازده تشکیل آنها با اسیدهای آمینه آزاد و ترکیبی مقایسه شد و آنها در آبهای تصفیه شده از کارخانه های تصفیه آب آشامیدنی، آب های طبیعی تحت تأثیر شدید فاضلاب و پساب های ثانویه از تصفیه خانه های فاضلاب بررسی شدند. CAP ها پتانسیل تشکیل DCAcAm بیشتری نسبت به دو پیش ساز اسید آمینه نماینده داشتند. با این حال، در آب های آشامیدنی با سطوح ng/L CAP، آنها به اندازه سطح میکروگرم در لیتر اسیدهای آمینه در تشکیل DCAcAm نقشی ندارند. همچنین، تأثیر فرآیندهای اکسیداسیون پیشرفته (AOPs) بر تشکیل DCAcAm از CAPها در نمونههای آب واقعی در طول کلرزنی بعدی مورد ارزیابی قرار گرفت. پراکسیداسیون CAPs با AOP ها باعث کاهش تشکیل DCAcAm در طول کلرزنی شد. نتایج این مطالعه نشان می دهد که CAP ها باید به عنوان پیش سازهای احتمالی DCAcAm در نظر گرفته شوند، به ویژه در آب های شدیداً تحت تأثیر فاضلاب.
تصفیه فاضلاب / لوله کاروگیت / مخزن اسید ها اطلاعات بیشتر.